Wielrennen of mountainbiken is een ontzettend gave sport. Het is niet de meest eenvoudige sport om te beoefenen, want als wielrenner of mountainbiker moet je meer kunnen dan alleen hard fietsen. Je traint veel en wedstrijden zijn soms verspreid door het hele land. Als je wilt beginnen met wielrennen dan ben je bij CC75 aan het goede adres. We helpen je graag om kennis te maken met onze mooie sport en vertellen jou (en eventueel jouw ouders) alles wat je weten moet om te kunnen starten. Daarnaast helpen we je met een goede fiets, kleding en alles wat je verder nodig hebt om veilig te kunnen wielrennen.

Wil je eerst eens kijken of de wielersport wel iets voor je is, dan ben je welkom bij onze clubtrainingen of kun je contact opnemen met ons bestuur. Als jeugdrenner mag je zelfs een maandje op proef meetrainen.

Liddworden van CC75 en beginnen met wielrennen? Neem dan contact op met de secretaris. Hij kan je meer vertellen over het lidmaatschap van onze vereniging en wat er nodig is om de kunnen starten met wielrennen of mountainbiken.