Avonturenpark Hellendoorn nieuwe hoofdsponsor CC75

Avonturenpark Hellendoorn is de komende vier jaren de hoofdsponsor van CC75. Onlangs tekenden René Peul van Avonturenpark Hellendoorn en Bianca Nijveld de sponsorovereenkomst. Voor CC75 is Avonturenpark Hellendoorn een gedroomde sponsor, want ondanks de lange historie van beide partijen stond de naam van het park nog nooit op het shirt van CC75.

René Peul: “Met CC75 hebben wij een partner gevonden met hetzelfde energieke en avontuurlijke DNA. Daarnaast is het een vereniging die regionaal, nationaal en internationaal opereert en speelt de jeugd een belangrijke rol. Kortom, een perfecte match voor ons Avonturenpark en we verheugen ons dan ook enorm op een vruchtbare en avontuurlijke samenwerking”.

Ook onze voorzitter Bianca Nijveld is erg blij met de samenwerking. “Avonturenpark Hellendoorn staat voor plezier en avontuur. Dat zijn twee eigenschappen die ook voor onze vereniging erg belangrijk zijn. We willen onze vereniging weer goed op de kaart zetten en veel tijd en energie steken in het werven van nieuwe (jeugd)leden. Daarnaast willen we nog meer mooie en uitdagende evenementen organiseren om meer kinderen én volwassenen op de fiets te krijgen. Daarvoor hebben we sponsoren nodig en met Avonturenpark Hellendoorn hebben we daarvoor een hele mooie partij gevonden.”

Er is meer nieuws over onze nieuwe sponsoren, maar daarover binnenkort meer.