Eerste wedstrijd OJC 8 april

Op 8 april stonden de jongens en meiden van CC75 aan de start van de eerste OJC wedstrijd in Almelo. De eerste wedstrijddag bestond uit twee onderdelen, namelijk de tijdrit en het criterium. De uitslag van de tijdrit was bepalend voor de indeling van de verschillende divisies.

In divisie D werd CC75 vertegenwoordigd door Fleur Heuten. Fleur reed een sterke wedstrijd en zorgde ervoor dat al snel een kopgroep van 6 renners ontstond. Helaas deed ze iets teveel kopwerk, waardoor ze in de sprint tekort kwam en als 6e finishte. Jammer genoeg geen promotie naar divisie C.

In divisie C stond Olle Kuiper aan de start. Helaas was de pechduivel met Olle meegereisd naar Almelo, want halverwege de wedstrijd raakte Olle betrokken bij een valpartij. Daarmee ging een goede uitslag verloren. Olle reed de wedstrijd op karakter uit, maar moet de volgende wedstrijd helaas een divisie lager starten.

In divisie B was Jesse Hoogland de man in het oranje. Jesse reed een puike wedstrijd en eindigde in een veld van 26 deelnemers keurig in de top 10.

Tot slot was het de beurt aan de renners in divisie A. Anouk Hogenkamp, Rocco Meenhuis, Christian Evers en Mick Nijveld zorgden voor een mooi oranje gekleurd peloton. Op het bochtige parcours in Almelo maakten de heren en dames er, aangemoedigd door fanatiek oranjefans, een ontspannen wedstrijd van.  In de sprint eindigde Mick  als 2e, Rocco als 21e en Anouk als 23e. Christian moest de vele solokilometers van zaterdag bekopen. Hij eindigde als 26e en daalt af naar divisie B.