Giant Store Almelo en CC75

Met de komst van Giant Store Almelo heeft CC75 een hele mooie nieuwe sponsor weten te binden. De winkel van Jeffrey en Hendri Eenkhoorn sponsort CC75 de komende vier jaren niet alleen financieel, maar ook met materialen en biedt ondersteuning bij evenementen.

Jeffrey Eenkhoorn en Bianca Nijveld

Giant Store Almelo is gevestigd aan de Ootmarsumsestraat 334 in Almelo. In de fraaie winkel staan alle modellen van Giant en Liv opgesteld. Je vindt er een groot aanbod van stadsfietsen, maar natuurlijk ook racefietsen en mountainbikes. Ook is het volledige assortiment van Liv (de dameslijn van Giant) in de winkel te bewonderen. Daarnaast kun je bij Jeffrey en Hendri terecht voor kleding, accessoires, sportvoeding, onderdelen en ben je ook voor reparaties en onderhoud aan het juiste adres. Ben je geïnteresseerd in een mooie nieuwe Giant Propel, Advanced of Liv, dan biedt Giant Store Almelo je kosteloos een fietsmeting aan. Jouw nieuwe fiets wordt dan helemaal op de juiste maat afgesteld, zodat je met nog meer plezier je kilometers kunt rijden.

De naam Giant is niet meer weg te denken uit het (prof)peloton. En dat is niet voor niets. CC75 is blij met Giant Store Almelo als sponsor. Samen met Giant Store Almelo gaan we proberen meer (jeugd)renners actief te krijgen binnen onze club. Eén van de belangrijkste doelen van onze club is om het wielrennen weer laagdrempeliger te maken. Giant Store Almelo biedt hiervoor een hele mooie kans. Aspirant-leden kunnen tegen een geringe vergoeding (15 EUR per maand, exclusief borg) gedurende drie maanden een goede racefiets of mountainbike huren. Op die manier krijgen (jeugd)renners een mooie periode tijd om kennis te maken met de wielersport en te ervaren of wielrennen/mountainbiken iets voor hen is.

Ook voor de leden van CC75 heeft Giant Store Almelo een aantrekkelijke aanbieding. Op vertoon van jouw licentie of ledenpas krijg je namelijk:

  • 20% korting op accessoires
  • 15% korting op fietsen
  • 10% korting op sportvoeding

Meer informatie over Giant Store Almelo vind je via deze link.