Kennismaken met Mountainbiken

CC75 organiseert ieder jaar de kennismakingscursus Kennismaken met wielrennen. Tijdens deze cursus kun je zelf ervaren hoe leuk wielrennen is. In het najaar van 2018 start CC75 ook met kennismaken met MOUNTAINBIKEN.

Steeds meer kinderen hebben een mountainbike en vinden het geweldig om door het bos te crossen. Maar mountainbiken is ook een geweldige wedstrijdsport om te doen. Ieder jaar worden er heel veel wedstrijden georganiseerd waar je als jeugdrenner aan mee kunt doen. Als jij eens wilt ervaren hoe gaaf het is om te mountainbiken, dan is dit echt iets voor jou! Zit jij in groep 6, 7 of 8? Dan kun je meedoen.

Wat ga je doen? Kennismaken met Mountainbiken bestaat uit 4 trainingen. Je oefent alle belangrijke dingen die je moet weten ├ęn kunnen om een goede mountainbiker te worden. Je leert remmen, klimmen (en dalen natuurlijk), bochtjes nemen en nog veel meer. Trainen doen we op de evenementenweide in Nijverdal, maar we gaan ook zeker het bos in.

Wil je meedoen aan Kennismaken met Mountainbiken? Geef je dan snel op. Dat kan via kennismaken metsport@hellendoorn.nl. En als jij (of jouw vader/moeder) vragen hebben, dan kun je altijd een mailtje sturen naar voorzitter@cc75.nl.

Kennismaken met Mountainbiken wordt georganiseerd op woensdag 7, 14, 21 en 28 november. We beginnen om 16.00 uur en zijn rond 17.00 uur klaar.