Mountainbiken bij CC75

CC75 start op 4 april aanstaande met mountainbiketrainingen.

Mountainbiken is een enorm populaire sport. Routes schieten bijkans als paddestoelen uit de grond en met die wildgroei stijgt ook de noodzaak om deze sport op een verantwoorde manier te beoefenen. CC75 biedt mountainbikers die hun skills en conditie willen verbeteren trainingen aan.

CC75 heeft een rijke historie als het gaat om het voortbrengen van wielertalenten. Vanaf dit voorjaar breiden we dat uit met een mountainbikegroep. De trainingen worden gegeven voor gediplomeerde trainers en zijn bedoeld voor fanatieke mountainbikers die wedstrijden rijden of willen gaan rijden. Maar ook als je traint voor een mountainbikemarathon, cyclo of gewoon fanatiek wilt trainen met enthousiaste mede-bikers ben je van harte welkom bij de trainingen van CC75.

De trainingen zijn bedoeld voor mountainbikers vanaf 14 jaar. Het is niet nodig dat je een wedstrijdlicentie hebt of deze op korte termijn aan gaat vragen. Wel dien je zelf te zorgen voor een veilige en goed functionerende mountainbike en is het dragen van een helm natuurlijk verplicht.

Tijdens de trainingen zullen we aandacht besteden aan techniek en conditie. Afhankelijk van het aantal deelnemers en het niveau zullen we in groepen gaan trainen. De trainingen beginnen iedere woensdagavond om 18.30 uur. Vertrekpunt is de wielerbaan van CC75 bij de Evenementenweide in Nijverdal.

Wil je meer weten over de mountainbiketrainingen of je aanmelden? Neem dan contact op met Gert Jan Grobbink. Dat kan per mail, gj.grobbink@hotmail.com