NL Cup MTB / OJC Finale

Regen, kou, wind, modder…de oranje mannen (en dame) trotseerden de eerste koude herfstdag van 2018 met glans.

NL Cup MTB Oldenzaal
Namens CC75 stonden er vier renners aan de start voor de wedstrijd in Oldenzaal. Giel Kleinjan, Rik Eertink, Montel Veldhuis en Jochem Paalman reden allemaal een puike wedstrijd. Jochem finishte op het loodzware parcours op een hele mooie 3e plek.

OJC Finale Eibergen
Voor de jeugdrenners stond vandaag de OJC Finale op het programma. CC75 was prima vertegenwoordigd. Fleur en Björn reden in divisie D, Olle in C en Jesse, Rocco, Duncan, Christian en Mick in divisie A. Aan het eind van de wedstrijden werden alle renners in hun eigen categorie geklasseerd. Voor Björn, Fleur, Olle en Christian waren er medailles. Zij eindigden helaas niet op het podium. In categorie 5 en 7 waren de CC75-renners succesvol.

Jesse reed een moeizame wedstrijd en kwam door het hoge tempo in het peloton alleen te rijden. In zijn eentje trotseerde hij de regen en kou, waarmee hij zijn 3e plek op het podium veilig stelde. Rocco bleef keurig overeind tussen de grote(re) mannen en reed zo naar een prachtige eerste plek in categorie 5.

Duncan en Mick moesten helaas genoegen nemen met een 3e en 2e plek. De jongens verdienden eigenlijk beiden meer, reden actief en probeerden met felle demarrages het peloton te breken. In de sprint werden ze jammer genoeg op waarde geklopt.

Ondanks de regen, was het een mooie zondag voor CC75. We hebben ons weer laten zien, zoals zo vaak dit jaar.